Neodolají stejně jako my

Neodolají stejně jako my

Anotace: -

Abstinenčním příznakem rosolu
Je třes
Dnes celé město z želé
Chvěje se

Pouliční lampy pasírují světlo
Skrze zaschlá těla můr
A hrobař zhasl svíci
Na náhrobku ponocného

Andělští ptáci vylétli z hnízd
Bílé vrány přinášejí zprávy
Sněží z nich trus
Na jazyky optimistů

Hltáme jejich zvěsti o příchodu
Cizinců
A rozestýláme jim vlastní lože
Sami dnes nepůjdeme spát

Budeme střežit jejich bezpečí
Sami před sebou
Před našimi chtíči
A pásy cudnosti zamkneme si ústa

Zítra nás zas vystřídají oni
Se stejným pokušením
A stejně jako my
Neodolají.
Autor Bolder, 23.03.2011
Přečteno 210x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana M., Maryje..., Denael, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné a vzhledem k situaci to sedne...

23.03.2011 20:41:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí