Záchytný bod

Záchytný bod

Anotace: ......našeho života, lásky ......

Hledáš si záchytný bod,
žádný volný ti nebyl vhod.
Jen zadaný se ti zalíbil,
na něm ses zachytil.

Držíš se zuby nechty,
nechceš to vzdát,
nechápeš, že nemá to smysl,
chceš jen smát.

Problémy se vrší,
ze všech stran na Tě srší
skutky s tím spojené,
srdce šrámy má, není zhojené.

Nenecháš si líbit, útoky bolestné,
nechceš zradit své plány jediné.
Začneš tedy vrácet rány,
ty s větší silou, vracejí se záhy.

Pořád doufáš, že vše v dobro se obrátí,
trpíš opojnou lásky závratí.
Tak sbíráš jen drobky, které zbydou,
sny v které doufáš se brzy rozplynou.

Tak nezoufej a hledej záchytný bod,
ten pravý, volný, co pro lásku je vhod.
Pak smát se budeš a štěstím rozkveteš,
tu pravou, celou lásku dostaneš.
Autor Bona, 24.03.2011
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: hatlapatla, Mbonita, Květka Š., NikitaNikaT., Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý svůj bod záchytný má, či ho nalezne... v lásce nejlépe spontáností a upřímností, v životě třebas přátelství...

24.03.2011 12:49:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí