Non serviam

Non serviam

Anotace: #

co je mi do pohybů všelijaké hmoty sem a tam?
co je mi do nahodilostí rekombinací písmen, jmen, pojmů?
kdo ovlivňuje, co já sám vlastně chci?
dívám se z jedné strany a vidím mechanismy
dívám se z jiné a vidím prej Plán... nebo co...
prej... no občas se ztakovím, občas zmakovím, pokaždý jiná chyba
hledat balanci, či střed - tam je zas nudná šeď
...hrát si? aspoň generovat humory? to zas neberu vážně co bych mohl
línej být? to zas zkamením do nenadchnutelna

nenechávám vnitřním i vnějším nutičům přerůst jejich snahy
a prostě budu
Autor danielsoft, 24.03.2011
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Amiradi, Semisek 48, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, Tamara, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nenechej a prostě buď....s tím nelze nesouhlasit.ST*

24.03.2011 13:33:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí