Doba kulatá

Doba kulatá

Anotace: -

Obezita doby zbrousila
Všechny hrany hroty
Agrese a odporu
Do bezpečných oblin
Do biliardových koulí
Na Božském stole světa

Zelená zahrada plátna
Bez stromů kopců překážek
Jen narážíme sami do sebe
A do mantinelů
Umělých pravidel

Hroby děr polykají
Nadměrnou úspěšnost
Či neúspěšnost
Individualit

Cyklicky recyklují
Duše jako pouhé předměty
Zpět do hry bez vítěze.
Autor Bolder, 25.03.2011
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana M., la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí