Jarní

Jarní

Anotace: -

Nahromaděné energii narostla kola
Dýchá potem skrze úsměvy
Budíky rozkvetlých zvonků
Řinčí nám v hlavách

Seškrabáváme zbytky staré kůže
Až na samé póry odhalené krásy
Čerstvost zhasíná niterné stíny
Vzduch vymetá z plic pavučiny

Vytrhal jsem všechny listy předchozí kapitoly
Zelený inkoustem vlastní krve
Maluji novou
Slunce ji pak tiskne z pergamenu do všech tváří
Až do září
Kdy dozáří.
Autor Bolder, 27.03.2011
Přečteno 252x
Tipy 16
Poslední tipující: jvacl, Bambulka, Mbonita, carodejka, Jana M., NikitaNikaT., zenge, CULIKATÁ, la loba, Marcone
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká jarní energie.

27.03.2011 20:57:00 | carodejka

Krásné obraty.

27.03.2011 18:53:00 | Jana M.

Slunce ji pak tiskne z pergamenu do všech tváří
Až do září
Kdy dozáří.
.......................
Tohle je hezké:-)))
S.T.

27.03.2011 14:02:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí