Prázdné ruce

Prázdné ruce

Nač říkat pravdu
když po ní už nic není
na co se namáhat
když nepřijde pochopení
když o ní nestojíš,
měl jsi mi to říct
a já bych mlčela
teď nezbylo mi nic
...
S prázdnýma rukama
musím začínat znova
zklamaná tím
co zkazila jsem
na omluvy
je to snad krátká doba
přesto promiň
nechtěla jsem
...
Autor TedelyBear, 27.03.2011
Přečteno 324x
Tipy 8
Poslední tipující: René Vulkán, Maryje..., Jiná, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má úcta

06.04.2011 18:34:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí