Díry, kudy vytékají duše

Díry, kudy vytékají duše

Anotace: -

Máme to v genech
Už Petr zapřel
My jen ubgradujem

Máme technologii
Abychom všechny ty ikony
Převedly do trojrozměrna
Svého bodového vnímání

Přirozenost je choroba
Kterou očkujeme čipy
Úzkoprofilové zboží ve výprodeji
Před vyskladněním lidství

Vyrábíme náplasti na náplasti
A rány hluboko pod nimi
Nedýchají
Čím více vrstev
Tím vzdálenější je realita

Skrz na skrz oblepení
Křemíkovými flastry
Dezinfikovaní uhlovodíkovými tinkturami
Hnijeme pod celou tou skořápkou

Když se jedna náplast odlepí
Vytečou naše ostatky
Ale tyhle ochranné krunýře
Zůstanou

Pak už nepoznáme
Zda je uvnitř ještě člověk
Proto na každém
Hledám díry
Kudy vytékají duše.
Autor Bolder, 28.03.2011
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: jvacl, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí