když se zdrcne našlehané...

když se zdrcne našlehané...

Anotace: ještě nemusí být nic ztracené...

probudil jsem se
s písní na ústech
slunko počimralo víčka
v domnění že mě čeká
báječný den
ale pak jsem zjistil
že mi někdo šlohnul kolo
ujel mi autobus
začalo pršet
a v práci mám dusno
z pozdního příchodu...

ostatní odjeli
na módní přehlídku
dámského spodního prádla
z rádia začalo odkapávat
staccato makabrózních tónů
a navíc jsem zapoměl svačinu...

dosedl jsem zkroušeně
pod sloupovým ochozem
se schodištěm k laterně
na židli v kanceláři
clos a terre
uzavřen ve své zemi
a najednou jsem si uvědomil
že mě někdo pozoruje...

seděla naproti
a na pracovní desce
roztočila mince...

dopadly na jednu stranu
cosi si zapsala do sešitu
pak si nasadila naušnici
neznatelně mrkla
zvedla se od stolu
a podotkla
každý den umíráme
abychom mohli plodit...

tuším
že se někde uvnitř odjistila
apokalyptická koule
ale je mi to jedno
vzal jsem ji za ruku
jestli dovolíte slečno
jdu s vámi...
Autor enigman, 28.03.2011
Přečteno 302x
Tipy 38
Poslední tipující: páááááááá, isisleo, zelená víla, Actafool, hašlerka, divoska_jaja, Psavec, Mbonita, Queer, její alter ego, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..půjčím ti kolobrndu..chceš :-)))

31.03.2011 21:09:00 | isisleo

a pak že v rychlosti nelze nacházet :-)

30.03.2011 23:07:00 | zelená víla

povozí odchozí..slunce paprsky:-)

28.03.2011 21:01:00 | Mbonita

Ať žije fantazie...kořenění všední reality dává konečně smysl k žití.Dík za návod!:-)))
PS:Odvazuju smyčku...o))

28.03.2011 14:12:00 | střelkyně1

Tvé úlety do světa fantazie, ač začátek může být úplně klidně reálný až běda, jsou prostě bezkonkurenční!!!

28.03.2011 13:13:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí