Úchylka z lásky

Úchylka z lásky

Anotace: téma zvláštní, přesto často aktuální

Hvízdání na píšťaly
je povinností pištců,
které láká šířit tóny
jako paniku mezi myšmi...

Koketování se staršími
ženami je dvorní povinností
gerontofilních mladíků,
kteří nechtějí zakusit mladší kost...

Běhání k čertu
je rozkazem slušných dam
k nerozhodným mladíkům,
a do zadnic (řečeno velice mírně)
v případě, když nad mladíkem
převezme moc vášnivé líbání,
a objekt zájmu
činí nevoli
k tomuto počínání...

zkrátka a dobře
úchylka z lásky
je stejně rozpustilá,
jako když jeden hvízdá
a druhý táhne...

...a oba dva milují
i když úděl každého je tak
říkajíc rozdílný...
Autor Tomáš Přidal, 28.03.2011
Přečteno 223x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, James Libustka, Azure angel, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí