Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ...

Obtěžkaná
stejnými myšlenkami
co po třešních voní
co obejmou tě
až je ti těsno
ale stále příjemně
to bolí
pak utíkáš pryč
jako by Ti hořelo
za patami
chceme být v náručí druhého
a přesto
trávíme čas sami
...
Autor TedelyBear, 28.03.2011
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí