Gentleman?

Gentleman?

Anotace: Otevřel jsem Ti dveře, za nimi hned schody dolů...

Otevřel jsem Ti dveře,
za nimi hned schody dolů.
Topíme se v nádheře,
v dáli snad 5 stolů.

Měla bys jít první dolů,
prej abys nespadla,
mohla by ses odkutálet, k těm stolům,
nebo rozbít zrcadla.
Blbost. Já přec nejdu vzadu.
Prej kdyby se něco semlelo,
dali mi tenkrát radu.
V krčmě může bejt veselo...

Měl bych Ti asi sundat kabát,
potichu rozklepanej sic,
Proč? Neměl bych se bát.
Když já bych Ti rád sundal víc...
Autor Jeronym., 28.03.2011
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí