Rorschachův test

Rorschachův test

Anotace: Co vidíme ve skvrnách?

Na prahu dospělosti
kreslíš bosou nohou
kruhy v prachu.
Váháš.
Kolik tichých vět
ještě svěříš polštáři.
V duchu klečíš
a spínáš ruce k modlitbě.
Tichou litanií se přesvědčuješ,
že strach je přežitek.

Rozkousaný ret
líbá bílý plášť
a lehké stopy krve
tvoří Rorschachovy skvrny.
Vidíš v nich všechno -
mě a tebe.
Autor Yarrod, 29.03.2011
Přečteno 653x
Tipy 2
Poslední tipující: slob
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mluvíš mi z duše.. pokud rozumím alespoň trochu.)

31.03.2011 22:22:00 | slob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí