Malý

Malý

Anotace: ....

Jsem malý jako ucho jehly,
jsem krátký jako vteřina,
chvilku jako trpaslík,
ztěží mě někdo mezi vámi pozná.
Můžu být v sedle a jet
ve světle zapadajícího slunce
zrovna vedle vás a stejně slyším:
je tak dál...
Možná jsem tedy malým,
ale možná někým
na tomhle světě viděným.
Autor Paulus Septimus, 29.03.2011
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí