botomilná...

botomilná...

Anotace: pár fleků z rozhovoru s botníkem...

máte kromě bot
nějakou zálibu?

to víte že ano
kromě těch věrných průvodců
pravé a levé
jsem náruživý sběratel podpatků…

to zní trochu ztřeštěně
můžete nám ukázat
nějakou kuriozitu?

jistě
vlastním pár zajímavých kousků…

podívejte
tenhle je například vykován
z téměř stoprocentního železa
-jé já myslela
že to je černý obelisk-
takže nerezaví
jen je poněkud těžší
váží skoro tunu
a na uskladnění
by jste potřebovala
menší letištní halu
a botku čísla
několik metrů…

naproti tomu
tady na ten potřebuji pinzetu
je vyřezán z balzy
s nosností ani ne půl gramu
dá se protáhnout uchem jehly
a můžete jím podrazit
třeba boty pro mouchu…

jiný je proslulý
zabudovaným orlojem
který ukazuje čas tak rychle
že sám sebe předběhne
další umí hrát šachy
a obzvláště skvěle patovat…

jsem zcela unešena
nemáte nějaké
co by jste mi mohl věnovat?

samozřejmě
když se postavíte na tyhle
můžete se hravě
do mne zamilovat
pardon omluvte breptavého ševce
do dne zastepovat...
Autor enigman, 29.03.2011
Přečteno 253x
Tipy 31
Poslední tipující: isisleo, pejrak, kroužek, zelená víla, hašlerka, střelkyně1, Actafool, Zasr. romantik, Helena Lovecká, Anjesis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bosá... :-)

30.03.2011 22:56:00 | zelená víla

Pro tvá díla mám kategorii básně -příběhy s otevřeným koncem.

29.03.2011 14:03:00 | mademoiselle secret

od špičky mé stepovací lodičky..:-)

29.03.2011 08:25:00 | Mbonita

Nevěděla jsem, co je balza. Zase mě obohatila nejen dojmy. Díky. :)

29.03.2011 08:11:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí