janik.net

janik.net

Anotace: hodnotících: 573, průměrná známka 1.0 a minimálně jedna složená básnička podle fotek, chtělas tu být a tak jsi tady Jani

vyber jednu dívku ze sta
černé šaty, pinkie vesta
úsměv, vlasy, oči, uši
na všech fotkách jí to sluší
koukám na ní jako lama
přilba, sedák, climbing lana
dokonalost prostě sama
to musí být z Prahy Jana
sedící si v bílém triku
odpoledne u rybníku
valím oči a jen mlčím
když trhá květy v máku vlčím
dnes sen budu si snít o holčičce
stojící před šeříkem na lavičce
Autor upbraider, 29.03.2011
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Monica., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí