:(

:(

Anotace: vypovídající..

Začátek je jako konec těžký
štace kterou musíš jít pěšky
může a taky nemusí mít důvod
hlavně si udržet svůj původ
a ne do všeho bezhlavě skákat
...a tím poté srdce křehké lámat..
Autor Ába, 02.04.2011
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Bona, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí