Své sny pohřbívám

Své sny pohřbívám

Anotace: Jak ten život vlastně půjde dál?

Lopatu v ruce dřímám,
Tváře od hlíny mám.
Hluboko pod zem
Své sny zakopávám.
Bez výčitek, náznaku citů,
Poslední sbohem dám
A mohylu s hlínou
Tam o samotě nechávám.
Teď mi už nic nebrání,
Pohledem realistickým
Na svět se podívat.
Jako prázdná láhev,
Životem putovat.
Nic si nepřát a jen tak žít
V prázdnotě srdce
A bez palčivých otázek,
Co vlastně chtít.
Autor Cassée Moteur, 02.04.2011
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Black Swan, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí