O mě a o Tobě, vlastně o nás

O mě a o Tobě, vlastně o nás

Anotace: Původně básnička na přání pro 4LJFilip .. a pak z toho vzniklo tohle ;)

Venku zamračeno, prvního apríla.
V té chvíli na liter něco nového začíná.

Přátelství a psaní dvou mladých lidí,
jsou tak milí, něžní, stydliví...

Ten chlapec, který vytváří jí usměv na rtech,
svými básněmi bere jí dech.

I přes velkou dálku, co je dělí,
jsou k sobě upřímní a smělí..

Ruku v ruce, bourají dálky dálnice, která je dělí..
Mladí, šťastní a v psaní skvělí ...
Autor Eulinka, 02.04.2011
Přečteno 416x
Tipy 11
Poslední tipující: vodnař, F.i.L, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Tamara, NikitaNikaT., 4LJFilip
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a dávám Ti ST!*** za upřímnost.

02.04.2011 18:23:00 | NikitaNikaT.

sladka basnicka...plna citu...pratelske lasky...ooo...

povedla se ji.-)

hezky osobity styl ABC BB...

tak vysolte tipaky

02.04.2011 18:23:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí