Není věčná, snad jen nekonečná

Není věčná, snad jen nekonečná

Anotace: A tak trpím

Není věčná,
snad jen nekonečná
propast
mezi tím, čím chci být,
a mezi tím, co jsem mohla být

Pálí a usvědčuje jako šest
kuchyňských ploten
puštěných naráz.
Zraňuje a zrazuje jako každá
přátelská pomocná ruka

Jsou to muka,
a já jsem mučednicí
životní radosti;
a duše a touha,
ty jsou mým
lidským svědomím

a tak trpím
Autor Traci, 03.04.2011
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: maliska, Elisha, Vendetta, CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí