Rozťalo

Rozťalo

Anotace: Neberte si to osobně...

Rozťalo mi to srdce v půli
proti mé vůli,
pro lásku, kvůli
pár slovům v oprátce,
snadno, líp než hladce -
smrt bez vší ovace.
Tichá smrt bez lidí,
teď nikdo nevidí...
umírám - tak už jdi!
Nech mě tu umřít, zasaženou,
zlomenou, slabou, poníženou.
Ach, ano, kdysi tvojí ženou...
Autor Dragoniana, 05.04.2011
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: Nergal, Emmelia, CULIKATÁ, E.deN, F.i.L
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí