Vivat underground

Vivat underground

Anotace: ...

Sbírka: Dospívání

Vivat underground
pěje mi tu Záviš milý
v doprovodu kytary
své sprosté rýmy kvílí

a přede mnou vedle rumu
leží cosi nestoudného
má modla básnického umu
trocha toho Krchovského

někde bude ještě Bondy
a Magor, jistě
-miluji ty jejich hlody
vše je na svém místě

že by mi tu chyběl Topol?
jistě že ne, nejsem troškař, opravdu
jen opilá poezií, na mol
Vivat českému undergroundu…
Autor Lady Contemptible, 05.04.2011
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí