Život

Život

Anotace: ...

Život je jako vodopád
S velkou silou
se řítí do hlubin
kde splyne s přírodou

Hlubiny nejsou jen temné!
Jsou i třpytivé
plné šumějícího tajemství

Život je dar
který nelze odmítnout
Jakkoliv není podle našich přání ...

Dar jako takový
má vysokou hodnotu
nezáleží jen na tom
kdo jej dává
ale i kdo jej přijímá ...

Když budeš pozorný
-uvidíš jak vánek pije z řeky
Když budeš vnímavý
ucítíš jak je mech hebký
Když budeš srdcem naslouchat
-poznáš, kdo má Tě rád
Autor Beepat, 18.11.2004
Přečteno 548x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

ano..ten konec je úžasnej...

02.06.2009 16:51:00 | Agniezka

jj,Agniezka má pravdu,zrovna jdu připsat komentář....o té nádherné poslední sloce!:-)

27.07.2012 19:03:54 | te.re.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí