Upíří bál

Upíří bál

Anotace: Ehh... nenapadá mě, co k tomu říct snad jen: ať se vám líbí.

Zámek zaskřípe,
zvedne se mříž.
Copak, chlapče, ty se nebojíš?
Vejdi sem, krok udělej,
právě začíná půlnoční rej.

Maska skryje veškerý chtíč.
Copak, chlapče, ty se nebojíš?
Přidej se k nám, začíná rej,
jen pospěš, nemeškej.

Drahý šat, lesk a blesk,
však pod ním skrývá se lest.
Jen pojď, chlapče, nelelkuj,
s námi si polku zatancuj.

Zrcadlo na stěně,
už ti to dochází,
proč na téhle hostině,
jídlo neschází.

Dva ostré tesáky, běloby zář,
copak, chlapče, kam spěcháš?
Upíří bál, půlnoční rej,
chlapče, raděj to vzdej.

V temném stínu,
drahý šat,
necítím vinu,
jsem tvůj vrah.


Pověz, chlapče, proč teď jsi se bál,
proč si se života tak lehko vzdal?
Autor LadySymphonia, 06.04.2011
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: E., Charibeja, Lea*
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedním slovem - super!

07.04.2011 16:01:00 | Lea*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí