MIMIKA

MIMIKA

Anotace: ....

Výraz tváře,mimika
bohatá muskulatura
nonverbální komunikace
herectví,umění,technika
milovaná kultura
obličejové gestikulace

bez jazyku vyprávěného přednesu!

svrásčelé čelo
ohrnutý ret
přimhouřené oko
pohyb špičkou nosu
gumové tělo
prkna co znamenají svět
daleko…..široko
divadlo na podnosu

kulisy a masky
převleky a líčidla
v hledišti dychtivé masy
na jevišti mimika procitla.

Mimika jako tichý jazyk národů
nepotřebuje slova!

nevadí hluší
nevadí němí
život je tak jednoduší
tvář a výraz ti vše poví

dá se poznat láska
dá se poznat ztráta
dá se poznat přetvářka
ale hlavně……..krása.
Autor ZILA78, 06.04.2011
Přečteno 299x
Tipy 31
Poslední tipující: šuměnka, Emmelia, Dota Slunská, Marcone, la loba, Mbonita, Juan Francesco de Faro, Danga, labuť, zaba.zuzla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš geniální zpracování myšlenek!

11.04.2011 08:55:00 | šuměnka

tvář je naše zrcadlo
řeč těla naše slova...

07.04.2011 21:02:00 | Mbonita

nevadí hluší
nevadí němí
život je tak jednoduší
tvář a výraz ti vše poví
.....ST...

06.04.2011 21:48:00 | Azure angel

Pěkné dílko... denně cvičíme s miláčkem mimiku... lásky, mazlení, milování :o)

06.04.2011 20:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí