Nezastavíme

Nezastavíme

Anotace: :-()

Sluneční paprsky,
roztrhané v mezerách
myších uliček,
rozhněvané záblesky,
házené z očí
do oválných kuliček,
kdo pro ně skočí...?

...no přece Pánbíček...

I tělo v lázni
smočí si celé,
a k ránu
si dá kafe Pelé.

Na sto zlatých
do ranečku,
k tomu pusu z lívanečku,
od své slečny Dorotky...

...má i jiné dobrůtky...

I když pánem,
Bohem v nebi,
nestaví si harém,
chrám Páně si nevelebí,
odpočívá ve starém.

...a ke štěstí?
šťastné zvěsti!

O lidech s klidnou duší,
kteří ji nemají
načtrnutou pouhou tuší...

...ale i vymalovanou
optimismem...

a tělo a duše není
jen lidským půdorysem :-)

to přece všichni víme,
jako to, že život...

...ten těžko ZASTAVÍME!
Autor Tomáš Přidal, 06.04.2011
Přečteno 233x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Mbonita, Jiná, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc, moc hezká:)

07.04.2011 04:52:00 | CULIKATÁ

Život skutečně nezastavíme... někdy je zběsilý, divoký, jindy poklidný a žádostivý... hnán časem... ST!***

06.04.2011 21:44:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí