Kaleidoskop*

Kaleidoskop*

Anotace: ...

Bezvýznamné střípky pochybností
kaleidoskop mého smutku hostí
rozmlouvání sebe sama
mezi slovy mezi čísly
být a nebýt čísi

Pozorovat jak osud míchá
kartama života
vytváří v piruetách trojité flopy
odněkud číhá paní NĚMOTA
na těle na duši
vytváří v brázdách stopy

Jen pouhým tahem rána
nejde mazat včerejší viny
bolesti nebo splíny

V pocitech
žhavé roztavené skloviny
foukaná píšťalou
ve formě
z hruškového dřeva
prudce zchlazena vytvrzena
vnitřně nahá
oděná sporně
v určitých okamžicích
na rtech s příchutí
růžovotvarých moruší
odtuší s trochou retuší...

A já po čarách osudu
znovu Tě dobudu
Autor jvacl, 07.04.2011
Přečteno 283x
Tipy 27
Poslední tipující: šuměnka, Azure angel, Dota Slunská, Juan Francesco de Faro, Kars, zenge, Mbonita, Jiná, Lucie Teru, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

snad pouhým pootočením
se přeskupí ten obraz hledu
a střípky vábení
daj vzniknout kráse bez ohledu
na staré bolení...

11.04.2011 11:03:00 | šuměnka

Jen pouhým tahem rána
nejde mazat včerejší viny
bolesti nebo splíny

..nádherná....ST

09.04.2011 08:22:00 | Azure angel

Výborná!

08.04.2011 06:24:00 | Juan Francesco de Faro

v rubikonu...

07.04.2011 14:23:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí