Z TĚCH MYŠLENEK....

Z TĚCH MYŠLENEK....

Anotace: z těch....

Zářivě slova se rvou
jsou větou
i vteřinou
a ještě lžou...

Nehledej...já vím
zruším..
nadepsané řádky
blouznivci zvou do pohádky

v tichosti najdeš ozvěnu
nepoznáš ozvěnu
neumím lhát
jsem příběh co má se stát...

V myšlenkách hledám
najdu ten dlouhý seznam
tak nás už seznam
nechci co neznám...

Mlčení zářivé proměna gest
řádky z neobjevených cest
a otisk z rtěnek
z těch myšlenek...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.04.2011
Přečteno 283x
Tipy 23
Poslední tipující: Zefi, hatlapatla, PIPSQUEAK, Azure angel, CULIKATÁ, labuť, isisleo, Juan Francesco de Faro, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobře čtivé a zamyšlenkové, ST!*** za obsah.

07.04.2011 20:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí