Fyzika osobnosti

Fyzika osobnosti

Anotace: -

V siločarách vlastní vůle
Na nakloněné rovině
Ve valenčních vrstvách nitra
Každý v jádru dobrý je

Záleží na uhlu pohledu
Na dráze čase na rychlosti
Na paradoxech u ledu
Na anomální smrštivosti

Z obecných pravidel relativity
Každý tvoří své postuláty
Dlouhými pákami rozkmitáni
Pak narážíme na životy

Plní síly v bodě A
Dál nás setrvačnost žene
Čekání kdo zas nám dá
Impuls kmitat novým směrem

Vektor osudu je vrtkavý
Proměnlivá veličina
O níž snad jen Einstein ví
Že nekončí a nezačíná

Objemná kvanta informací
Vytlačují kapalinu myšlenek
Abstraktně vzniklých situací
Hypotéz a domněnek

Koncentrovaný paprsek
Se šíří naší inertností
Těles dokonale černých
Nezávislých na hmotnosti

Každý z nás je entitou miliónů
Jedinečnost v čase
S konstantou vlastních nukleonů
Na neznámé trase

Kodex pravidel je větou dán
Však výpočet je složitý
Výsledek dvakrát podtrhni
Až bude zcela prožitý.
Autor Bolder, 09.04.2011
Přečteno 519x
Tipy 7
Poslední tipující: hatlapatla, jvacl, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí