Co mají děti Ze mě?

Co mají děti Ze mě?

Anotace: -

Vlasy z chemlonu
Úsměv do zelena
Spoután u stromu
S klidem mistra Zena

Zpívá s ptáčaty
Taky s nimi skáče
Mezi práčaty
S žulou u Mekáče

Vlastní pohledy
Vlastní zelenina
Bere ohledy
Na globální klima

Svět má barevný
ÚV světlo modré
Tím ho podvedli
Za rozbité výlohy

Co mají tyhle děti Ze mě?
Co mají pro mě- nit?
Souvislosti zpřetrhat?
Nebo jen chtějí vnitřní klid?
Autor Bolder, 09.04.2011
Přečteno 230x
Tipy 6
Poslední tipující: hatlapatla, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí