Prostě je to tak

Prostě je to tak

Anotace: -

Oba jsme body
V trojrozměrném světě
Rozsetí na brioškách
Jako vlčí mák

Dva mužské rody
V jedné holé větě
Nehledej dvojsmysl
Prostě je to tak

Příběhy dramatiků
Zavánějí kejdou
Tím spíš čím více reality
Do nich dají

S ohledem na kritiku
Do intimit nejdou
Ve sladkém těstě
Je pak nemotorně tají

A rudé květy z polí
Zakvetly do metafor
Kterým už nerozumí
Ani floristé

Když pravda bolí
Tak ji prostě schovám za fór
A zřejmé výklady
Změní se v nejisté.
Autor Bolder, 10.04.2011
Přečteno 209x
Tipy 6
Poslední tipující: hatlapatla, jvacl, Caricia, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí