Sebezabíjení

Sebezabíjení

Anotace: ... naivní sebevrahu...

Sbírka: Antihumanistická

Vrhni se do hluboké tůně
pevně přivázán ke kameni,
když tvoje duše stůně
a nedočká se znamení
od nějaké vyšší moci,
když bohové všichni zklamou
a zradí tě jejich proroci,
když tvojí duši lidé zlámou.

Tvé plíce se vodou plní
jak se snažíš nabrat vzduch,
nad hlavou se ti hladina vlní
a v nose cítíš bahna puch,
chladne tvé tělo prokleté
v krvi deficit oxygenu
jako by kdosi volal: "Repete!"
během tvého závěrečného stenu.

Pár tichých veršů proneseme...
Nad tvým hrobem zapláče lidí pár,
kteří zapomenou a budou si užívat
jako by tě nikdy nepotkali.
Život je svinstvo, smrti zdar,
k čemu je slyšet krásný vítr vát,
když i on zmizí brzy v dáli
a jako na tebe i na něj zapomeneme...
Autor Trystan ap Tallwch, 11.04.2011
Přečteno 390x
Tipy 18
Poslední tipující: andel.smrti, Anjesis, komantytapel, Radek.oslov.Šafárik, Učitel, CULIKATÁ, Gabrielle, Dameira, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou se mi zdál sen že se topím-dobrovolně,vdechovala jsem vodu naschvál abych se utopila a v poslední vteřině před smrtí-probuzením ze sna jsem začala bojovat o život.Tak mě napadá probudila jsem se?...nebo,,,

11.04.2011 21:17:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí