Reje dnešní doby

Reje dnešní doby

Anotace: -

K piruetám měsíčního svitu
Odvracejí tváře
Vyléčení abstinencí citu
Bibli nahradili snářem

V pěti cípech rohatosti
Symbolika okvětí
Zítřek složen z hadích kostí
Dnešek z lidských obětí

Na dně duší lógr sedlý
Karta vševidoucí oko bere
Lektvar lásky zkvasil z bedlí
zlo se tiše ze slov dere

Jsou to reje dnešní doby
Co na hranicích nevymizí
Hloupost lidí- ale coby
Volej věštcům v televizi!
Autor Bolder, 13.04.2011
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí