Angína poetoris

Angína poetoris

Anotace: -

V hmoždíři života
Zběsile srdce tlukou
Na rozkaz Pol Pota
Mačkány v rudých rukou

V kardio-klecích vězněná
Jak ježci Tleskače
Skrz mříž se dere ozvěna
Na krátkých vlnách přijímače

A první dáma srdcová
Macecha Alenčina
Při tanci byla spatřena
Hanbou se oběsila

Soudruzi zatleskali
Barvě své padlé
A Honza zmizel v dáli
I s kolem na letadle.
Autor Bolder, 14.04.2011
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,tohle neni na jedno polknuti

17.04.2011 11:27:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí