CML

CML

Anotace: ....!

Pod černým pláštěm nebe pluly hvězdy
až k vlastnímu vyhoření,
kdo zná ten neuvěří,
ráno svítá k večeru se šeří,
dnešní doba bude jiná,
odplul ten, co sebe znal,
v pátek budem o kus dál.
Vlál prapor jak rudý drak,
pomalu i všelijak.
Po oblázcích svého srdce,
čistí v med, jež chutná trpce.
V středozemí oheň vsplál, vítr voda a tak dál.
Každé centrum seznam dalo,
volné k světlu odlítalo.
I Ty rychle domů plav, 8 býků, 7 krav.
Dravá voda bez obav.
Díky za vše orlí skálo,
i hodně je někdy málo. Mé dítě se pousmálo.
Autor Inge, 15.04.2011
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Emmelia, CULIKATÁ, Petbab, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní... Asi by bylo zajímavé vědět, jaký prožitek vyvolal tyhle verše.

15.04.2011 07:05:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí