TAK KDO SI HRAJE NEZLOBÍ

TAK KDO SI HRAJE NEZLOBÍ

Anotace: zadaná slova

PRÝ KDO SI HRAJE NEZLOBÍ
tak o co se hraje
...............
Valí se myšlenka jak převeliká ŽÍZEŇ
pletu se a poznávám tíseň
umělé GRAFFITI
v ruce drží SPRAY
kdo to zaplatí?
tak ať mu dají RYČ
tak běž pryč
zpět se nedívej
CVRČEK hraje svoje blues
je to ale krásný kus
přidává se taky ŠTÍR
co pravě pozřel sýr
uhasí ten oheň v srdcích
co říká si Soptik
a není žádný POŽÁRNÍK
v hlavě NOVÝ PROSTOR
nerušte ten hovor
škoda rány která vedle padá
život to je jako otázka
tak k čemu dívky POMLÁZKA
je to jak kulka do palice
když padá POLICE
................
tak si hrajte lidé zlatí
vždyť v básni se to ztratí.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.04.2011
Přečteno 210x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, hatlapatla, Tamara, Hazentla, Niky88, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(:-))..

18.04.2011 21:12:00 | Linzerka

Radku,dobrý...

16.04.2011 17:01:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí