strach

strach

Anotace: nevím

Jen sobě lžu
k jiným se vkrádám
dobro se zlem ve mě bojují
a já dělajic nevědomky pohrdám

néé nemám rád
jeto světlo jemi smutno
teď je tma ..začinám se smát

ruce mi stoupají nad mou hruď jsou nad hlavou
radosti se nabažím
čekám na ráno až začne se svou popravou
až mé sny zahynou
peklo začne se svou oslavou

jsem nahý klepu se zimou
andělský prach se ve mě prochází
vině jako vrach svou danou pustinou

ulehám zavírám víčka nehybu se chci usnout
nohy semi do klubíčká stáčí
matčím lunem se chci upnout
jeto k pláči... pláču
strach ...strach že ráno se probudím a neotevřou se oči

muj (ne)rozum je zmé skázy
jsem jen nádoba prázdná
jsem díra z děrávé dózy

už neutíkám už to přestává
v mých žilách den se procházi
co budu dělat?
jdu tam kde má potrva se nachází "PSP"

nekonečny kolotoč v mém stereotypním životě
se točí a točí
Autor stella, 31.01.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí