Zpověď Satana

Zpověď Satana

Anotace: ...

Po mých zahradách se smutek prochází,
Můj zámek je postaven z nesnází.
Při životě mě drží jen vraždy,
Kvůli kterým jsem prokletý navždy.
Napořád uzavřen v sobě,
Klid najdu jedině až v hrobě.
Má vlajka je celá černá,
Barva, která je smrti věrná.
Má víra je v obrácený kříž,
Víra, která je smrti blíž.
Krkavci hymnu zpívají,
Démony při tom vzývají.
Hrobař je můj komorník,
Na temnotu já jsem odborník.
Má hudba jsou hromy a blesky,
Nejkrásnější balada – skřípání náhrobní desky.
Kdo do mého království vkročí,
Toho na hřbitov odveze kočí.
Vlkodlak hlídá mi bránu,
Ode mě musíš čekat pod pás ránu.
Autor Žiťa, 01.02.2006
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*.txt pro metal (but punk is not dead - to si pamatuj)

01.02.2006 08:11:00 | Who cares a lot

bojím se napsat cokoli, neb hrozná kletba bude uvalena, napřed příjdu o hlavu, pak budou snědena má stehna.Pěkná děsivá. Líbí se mi.

01.02.2006 00:39:00 | Perp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí