V bunkru své plošiny

V bunkru své plošiny

Anotace: -

Z plošin bunkrů
Vyléváme olej
Barevný film na hladině
O malé mořské víle
O krajině nehostinné
O vině a o nevině
Svině

Ve sklenících okurkový salát
V hlavách
států v popředí
Co nevědí
Jakou barvu
Mají bílí medvědi

Karcinogenní slzy
Ztěžklé olovem
Vyzvánějí na vlnitém plechu
I s varovným dvoutisícím- dvanáctým tónem
Děraví nám vlastní střechu
A my tonem

Házím záchranný kruh z poezie
Rovnou na hlavu tuleně
Ten můj otřes nepřežije
Krev a slzy prolejem
Karcinogenní
Těžké jako olovo

Nejsem jiný
V bunkru své plošiny
Vinný!
Svině!
Autor Bolder, 17.04.2011
Přečteno 235x
Tipy 18
Poslední tipující: hatlapatla, Gabrielle, hašlerka, labuť, Maryje..., carodejka, Emmelia, Tamara, la loba, synanceia, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí