Yesterday

Yesterday

Anotace: Today, Tomorrow, ..

S přáteli zpíval na zelené louce
S hlavou bez tíže, čistým srdcem
Co chtěl jsem, dělal jsem pouze
Líbal tě, kreslil svět prstem

Bylo mi tenkrát a teď je trochu víc
Chtělo se žít, pít, snít a zpívat
Dneska sám daleko, z nás je nic
Schází ta lehkost, chce se zívat

Skleněné jablko a cigareta
Tam jsem tě potkal a šeptal básně
Teď nevím kde je ti konec světa
Jediný pokus, mineš – jdeš, jasně

Rád bych tu scénu zahrál odznova
Pár kulis prohodil, poté se rozdal
Život je maska, gumová, plynová
Já bych rád se znova rosou brouzdal

Vždy kdy mě ovane ten vítr letní
Mysl slzí, mlží mi z masky výhled
Až všichni uhasnou, města se setmí
Vracím se do časů, ruku dej, pohleď.
Autor Mladý pán P., 17.04.2011
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., efeeez, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co dál?

13.05.2011 06:50:00 | J sh' T r' k

je to jako variace na moje sny, a ke všemu krásná

17.04.2011 23:26:00 | efeeez

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí