Hádavé přání

Hádavé přání

Anotace: ... k lidem díkůvzdání ...

Jako bystrá voda teče
od pramene do moře
Jako člověk, který v kleče
uzavřen je v oboře
Tak má cesta vždy dva konce
jaro otevírá zvonce
a ta druhá začíná
rozplyne se vidina
rozevře se roklina
kde syn syna objímá
Kéž je tu zas jednou s námi
otevřou se očí mámy
Vždyť kde zrno v klas dozrává
tam se křičí ČEST a SLÁVA
a co není vždy se stává
Tak má slova začíná
kámen kámen objímá
Není pochyb, že i hoře
ocitá se v síti moře
Protože i mořská víla
čtyři sítě nastražila
A kde Poseidonův stolec září
tam se lidem dobře daří
a jen malá skulina
zacelí, co začíná
Moje cesta moji drazí
čest a slávu třetí razí
Protože jen Květena
zná svá jména bez jména
A kde máta stojí spolu
hvězdy dívají se dolů
na palouk i studánku
dám Vám malou hádanku

Kdo má klíče pevně v ruce
A proč srdce stále tluče
Proč někomu čas se krátí
mysleli si, že jsou svatí
Vymyslel´s to skvěle, TATI
Autor Inge, 18.04.2011
Přečteno 301x
Tipy 11
Poslední tipující: carodejka, Kars, Psavec, Ik, NikitaNikaT., enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pamatujeme si ta slova kouzelná, máma a táta.))

05.05.2011 13:19:00 | carodejka

klíčník...

19.04.2011 10:13:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí