Jarní detox bez..

Jarní detox bez..

Anotace: není detox jako detox..

Cesta bez cíle smáčí holou duši
Malinová chuť na rtech ruší šeď
Navštěvuje ideální bary neřesti

Zakopavá válečné sekyry a pocity štěstí
V malíčku otvírá noční ulici
Láme se v pase a na foukací harmoniku hraje


Rozbité sklo a pět minut slávy
Divoženka co ráda si čechrá vlasy
Ego se mění v žáru plamene

Slaná slza pod nitrem
Nafukovací bublina která se potřebuje prodrat ven
Pilová euforie a proužky v pozadí košile

Čistítící kůry a nula promile
Průlomové ticho
Jarní detox bez stání bývá pozměněn..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 19.04.2011
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: její alter ego, Skalsky Pavel, jvacl, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

god! damn! it sounds pretty ;)

21.04.2011 22:08:00 | její alter ego

Už anotace svádí k přečtení. Tvé dílko mne hodně zaujalo. ST!*** řekla bych, že je tu aj málo.

20.04.2011 06:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí