ostravská mlha

ostravská mlha

Anotace: .

opil bych se
neb piju rád
zemřel bych
neb žiju rád
nicméně
vstávat ve tři ráno
není vůbec ideální
ani to že
v ostravě neviděl jsem
ještě ani jednu
dlouhonohou krasavici
ideální není ani
hudba co v rádiích pouštějí
ideální není nic
kromě mě
ideální není že
slunečný den
je v ostravě zatažen
je smutné
že mám hlavu plnou žen
a jsem tu v
ostravě sám
zasažen
ve slunečné ostravě
pod mlhou
Autor humus, 20.04.2011
Přečteno 220x
Tipy 6
Poslední tipující: Jajas, ewon, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí