PŘIDALOVSKÁ

PŘIDALOVSKÁ

Anotace: *** MOŽNÁ ***

V tichosti zádušního světa
zmíraly hvězdy v kapsách tmy,
které byly trhány na kusy.

Měsíční matky, které odchovaly
za milénia nespočet malých hvězdiček,
vzrostlých do krásy vesmíru
jako velká hvězdná uskupení,
plakaly studené slzy žalu.

Biskupské hole řeholníků
třikrát tloukly o zem,
až v dole ustala práce hříšníků
a jejich věznitelé nastražovali uši,
aby zvěděli, co říkají
ty hlasy z nebeských výšin.
Autor Tomáš Přidal, 20.04.2011
Přečteno 235x
Tipy 14
Poslední tipující: jitka.svobodova, James Libustka, Jiná, Maryje..., Mbonita, Pablo Kral, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vesmír tajemný a nekonečný,jako Tvá báječná představivost.ST

25.04.2011 16:57:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí