V srdci láska...

V srdci láska...

dá se plakat štěstím??
protože jinak nevím co s tím.
Na rtech úsměv a v očích slzy,
rty šeptající slova lásky.
A na mé obloze žádné mráčky.
V srdci touha být u něho,
v tom náručí u srdce mého.
Slova Miluju ho nestačí,
a nevím jak mu říct,
že s ním je vše nejhezčí.
Autor katkabloom, 20.04.2011
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: Antikrist, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná od srdíčka ...

26.04.2011 21:59:00 | kasparoza

miluju tě lásko =*

21.04.2011 21:29:00 | Antikrist

Jméno jest beznaděj.
Bohužel.

20.04.2011 22:15:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí