Akrostich

Akrostich

Anotace: na nějakém jméně člověk začít musí O:)

H-ladit tvou kůži
A- šeptat do ticha
N-ebo křičet na celý svět
N-ádherná jsi a neposedla tě pýcha.
A- proto chci ti dát růži
H-ezkou. Tu co má rudý květ.

E-hm... Jak popsat ty pocity?
L-áska tomu někdo říká...
A- jiný zase poblouznění.
J-á tvrdím, že tak to není
A- bláznům radím probuzení...

Š-ílenci to jsou, co na lásku věří
I- ti, co o ní jen tajně sní...
M-ůžu tvrdit, že mám smůlu?
A- přiznat se, že k bláznům patřím...
Š-ťastná, když píšu si s ní...
E-hm... Ale pak zase padám dolů,
K-dyž kvůli ní v noci nespím...
Autor strašidýlko-střapatý, 21.04.2011
Přečteno 318x
Tipy 21
Poslední tipující: Viktorie Zvalová, Slečna M, Niky88, Bambulka, teo7322, Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Juan Francesco de Faro, divoska_jaja, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky si hraješ se slovy.

24.04.2011 11:31:00 | Viktorie Zvalová

skvělá volba jmen - gratuluju :o)

21.04.2011 14:01:00 | hanele m.

Z a mi l o v á n á :O)

21.04.2011 11:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí