Podvod

Podvod

Anotace: archiv

Kouzelník neboli podvodník
malý iluzionista
králíka již vytáhl
věřís svému úsudku?

Opravdu se jedná o zázrak?

Opilá mažoretka se zběsile pohybuje do rytmu
splašeného dupotu jeho srdce
a žaludová královna padá k zemi
jaký to nepovedený trik

Žongluje příliš rychle
s prázdnými lahvemi vodky to není hračka
a pořád naivně věří
že za svůj mizerný výkon
ověnčí ho potleskem

Splašení holubi vylítli mu z náhradního cylindru
dříve než měli
.....trapná chvíle na další výsměch

Večer se bude zdrceně toulat
malebně vyjetou Prahou
ve svých zaběhlých cestách
ztratí se bez odmlky

A ráno se zase najde
Slunce mu bude otravně svítit do tváře
a on, čekajíce na další večerní představení
úsměvy cizích pro lháře
bude žrát včerejší koláče a buchtu s mlíkem
Autor Vodoměrka, 22.04.2011
Přečteno 350x
Tipy 11
Poslední tipující: cevert, Maryje..., James Libustka, hypertenze, CULIKATÁ, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí. A taky to setsakra sedí ( do dnešní doby ) 1*

28.04.2011 23:44:00 | cevert

Domácí scéna, co? :) Moje rada zní:
PodvodoVodník, Pod Vodovod, Vodoměrko! :)

22.04.2011 15:46:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí