samoorganizační...

samoorganizační...

Anotace: o počátečních podmínkách...

rád si čtu
ale i přes mistrný styl
a kvalitu vyprávění
si často nepamatuji
o čem to bylo
pamatuji si pojmy či fakta
neměnné dávné zkušenosti
je však těžké zapamatovat si
třeba pomíjivé mínění...

něco jako sypající se písek
co si tvoří pyramidu
s vlastními lavinami
nepředvídatelností
a ustáleným sklonem…

tohle byla kniha na zabití času
pro ty kdo ho mají raději mrtvý
ale zároveň
chcete-li aby to tak bylo
napřed musíte předložit mrtvolu
have his carcase...

do té doby
může být čas klidně čímkoli
klidně prostorem
zrovna jako koule
která také nemá žádný určitý bod
jako třeba jehlan či jiné
což značí
že pak nemusel být
ani onen velký třesk
či bod zrození…

aha
takže problém zůstává
páč porád nevím
odkud se vzala
ta koule…
Autor enigman, 22.04.2011
Přečteno 349x
Tipy 24
Poslední tipující: Actafool, isisleo, labuť, střelkyně1, zenge, Juan Francesco de Faro, Dota Slunská, Květka Š., CULIKATÁ, šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..problém zůstává...to je asi fakt..
..ale..je ta koule vážně koule?!
..a proč vůbec to slovo..koule?......atd.... :-)))

27.04.2011 19:29:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí