Opilecká

Opilecká

Anotace: ...

Tlukoucí terč
Tvého srdce
uhýbá v ohybu
žeberních kostí...

to se Ti zdá,
věř tomu,
to máš z té
včerejší opilosti...

...raději přemýšlej
jak překousnout strach
z vlastní ženy...

...živě vidím
jak v ústech
se jí hromadí sliny
vzteklé feny...

nenech se zahanbit,
řekni jí pravdu,
že jsi pil,
prostě to vyklop...

...ale bez obsahu
Tvého žaludku...



Třeba to překousne dřív
než zakousne Tebe
Autor Tomáš Přidal, 23.04.2011
Přečteno 279x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiná, CULIKATÁ, wendy.poezie, Maryje..., Linzerka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivé,tak jako život.***

23.04.2011 14:33:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí