PROBUZENÉ RANO

PROBUZENÉ RANO

probuzené ráno plížící
se na podlaze
kde pořád mlčí stíny
básník je ráno píšící
na hvězdy co odchází
když myšlenka se zpřehází
přijde po té dráze
proč múzy nemlčí
lahev se svítáním podává
naděje co ale nemává
vítr kolem skučí
na hřbitově ze vzpomínek
na hřbitově mrtvých lásek
co se jen tak nevrací
platí tak draze
jsme vteřiny bez viny
jen mrtvý ptáci
životem nás provází
probuzené ráno čekající
probuzené ráno vracející
probuzené ráno plížící
se na podlaze.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.04.2011
Přečteno 275x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., ni.va, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi zamyšlenka... ST!***

25.04.2011 11:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí