ORGASMUS ZVUKU

ORGASMUS ZVUKU

Anotace: ....

Decibely tvého uspokojení
okno otevřené
čisté akustické oktávy
v kmitočtu tvého představení
stud zapomene
zčervenat tváře přenádherný

malí nádech
snad interval
vyladěné tóniny tercie
pohlcená na spádech
když tekoucí hřích rozkvétal
do křivek grácie

horoucí teplo v bocích
hladina vnitřní hlasitosti
neskonalé blaho
čiré štěstí v emocích
v logaritmu do sytosti
tak svůdně tak naho

nový prostor
celý vesmír v bodu G
grál mezi poklady
otevřel se ti nepopsatelný obzor
tak obrovská síla to je
obestřená tajenstvím záhady.
Autor ZILA78, 23.04.2011
Přečteno 315x
Tipy 21
Poslední tipující: šuměnka, hatlapatla, NikitaNikaT., Necelá, Jiná, Marcone, la loba, Juan Francesco de Faro, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

víš, že GÉ je vlastně označení země
a podle dvou taktilních kvalit tohoto živlu
je suchá a studená...to je paradox, co??

26.04.2011 19:24:00 | šuměnka

Uff, ta člověka nemůže nechat chladným:))).Pěkná.

24.04.2011 08:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí